Για πρώτη χρονιά, ο Σύλλογος «95», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων στις 28 Φεβρουαρίου, διοργανώνει on-line Διαγωνισμό Φωτογραφίας από την 1η έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2021, με την ευγενική υποστήριξη της Leica Academy, της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας!

Η ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Φίλοι Ασθενείς, αλλά και Φίλοι της Φωτογραφίας, καλείστε όλοι να μας δώσετε τη δική σας «φωτογραφική» εκδοχή για το τι είναι Σπάνιο. Μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία που έχετε ήδη στο αρχείο σας και πιστεύετε ότι αντικατοπτρίζει κάτι σπάνιο, ή να τραβήξετε τώρα μία νέα για εμάς!

Η Leica Academy, στηρίζοντας τον Διαγωνισμό, θα αναλάβει σε συνεργασία με τον Σύλλογο «95» το έργο της αξιολόγησης και επιλογής των καλύτερων φωτογραφιών.

Τα ονόματα των νικητών μαζί με τις φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων, στις 28 Φεβρουαρίου.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε και να μας εκπλήξετε με ένα και μόνο σπάνιο κλικ!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Υποβάλλοντας τη φωτογραφία σας στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Η Σπανιότητα μέσα από το δικό σου κλικ», έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις Σπάνιες Ασθένειες!

Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας, αφού πρώτα διαβάσετε τα παρακάτω βήματα της διαδικασίας:

 1. Οι υποβολές συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα διαρκέσουν από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2021.

 2. Στέλνετε τη φωτογραφία σας με e-mail στο rarealliance.gr@gmail.com μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα.

  α. Συμπληρώνετε στο θέμα του e-mail: «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας “95”».

  β. Αναγράφετε τις ακόλουθες πληροφορίες: το  ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, το e-mail σας, τον τίτλο της φωτογραφίας που στέλνετε, προαιρετικά μία περιγραφή της φωτογραφίας ή άλλα τυχόν σχόλια.

  γ. Μπορείτε να υποβάλετε μόνο φωτογραφία που πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • να έχει ελάχιστη ανάλυση 2048 x 1360 pixel σε 300 dpi,
  • να μην έχει λάβει βραβεία σε άλλους διαγωνισμούς,
  • δεν παραβιάζει κατόπιν της δικής σου διαβεβαίωσης δικαιώματα τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, κατέχεις όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στη φωτογραφία και δικαιούσαι να χρησιμοποιήσεις τη φωτογραφία για συμμετοχή στον Διαγωνισμό.
  1. Η προθεσμία συμμετοχής στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2021.
  2. Η Κριτική Επιτροπή θα προχωρήσει στη διαδικασία επιλογής των καλύτερων φωτογραφιών έως τις 27 Φεβρουαρίου 2021.
  3. Τα ονόματα των νικητών του Διαγωνισμού και οι φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα (rarealliance.gr) και στο προφίλ του Συλλόγου “95” στο Facebook (https://www.facebook.com/RareAllianceGreece/) στις 28 Φεβρουαρίου 2021.
  4. Ο Σύλλογος «95» θα προσφέρει βραβεία στις τρεις καλύτερες φωτογραφίες του Διαγωνισμού, κατά την κρίση της Κριτικής Επιτροπής, και θα αφορούν τη φωτογραφία.
  5. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail από την 1η Μαρτίου 2021 σχετικά με την παραλαβή των βραβείων.


  Διαβάστε αναλυτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού 
  εδώ

  *Σημ.: Με την αποστολή Φωτογραφίας για  τη συμμετοχή στον εν λόγω Διαγωνισμό, ο Συμμετέχων αποδέχεται πλήρως τους Όρους και Προϋποθέσεις.