1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις και την Παιδιατρική Έρευνα

Published by Elina Miaouli on

1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις και την Παιδιατρική Έρευνα

Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον, το Σωματείο «“95”, Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς», μαζί με την Consorzio per Valutazioni Biologiche e Farmacologiche και το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας «Αθηνά», συνδιοργανώνει τo 1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις και την Παιδιατρική Έρευνα, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Φιλοδοξία είναι, μέσω του Συνεδρίου, να ανοίξει η συζήτηση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη γύρω από τις Σπάνιες Παθήσεις και την Παιδιατρική Έρευνα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεισφέρουν σε υψηλής ποιότητας Έρευνα που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη προσβάσιμων, διαθέσιμων και οικονομικά προσιτών θεραπειών για τις παιδιατρικές και Σπάνιες Ασθένειες.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι επαγγελματιών υψηλού επιπέδου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, καθώς και εκπρόσωποι της εθνικής κυβέρνησης και των Οργανώσεων Ασθενών.

Η συμμετοχή σας θα είναι μία ευκαιρία για να ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και για να συμβάλετε σε αυτή την ευρωπαϊκή συζήτηση.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο διαδικτυακά, κάντε την εγγραφή σας εδώ.